0519-235100 info@bv21.nl

Over ons

BV21Automotive, meer auto……

We kunnen ons houden aan de regels van marketing en reclame. U van alles beloven en hier schrijven hoe goed we zijn….. Dat we verstand van zaken hebben, betrouwbaar zijn en dat u bij ons altijd de beste deal krijgt.
Dat doen we niet!
Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw verwachtingen overtreffen we graag.
Gewoon……omdat u onze klant bent!

We willen ons wel aan u voorstellen. Dan weet u met wie u zaken doet.

 

Edwin Boonstra

Ik ben Edwin Boonstra, sinds 2002 eigenaar/directeur van de Alfin Adviesgroep te Dokkum.Een bekend verzekerings/hypotheekkantoor in de regio.
Mijn loopbaan ben ik begonnen in de autobranche. Liefde en passie voor auto’s is iets wat nooit meer over gaat. Met BV21Automotive komt een jongensdroom uit :
Een eigen bedrijf wat zich specialiseert in aan en verkoop van auto’s met dat beetje meer.

Jan van der Veen

Dit doe ik samen met Jan van der Veen, ook een autogek! Maar veel belangrijker; hij is een ervaren rot in deze branche en beschikt over een groot netwerk.
Als hij niet kan vinden wat u zoekt, dan bestaat het niet!

Samen staan we voor u klaar om uw autowens te vervullen.

U kunt bij ons terecht voor aan- en verkoop van betrouwbare occasions (met of zonder uitstekende garantie regeling) . “ MEER auto” zoals onze slogan zegt. Wat dat “meer” is, bepaalt u!
Net die aparte kleur, zeldzame uitvoering, bijzonder bouwjaar of full options uitgerust exemplaar ? Uw wens is onze uitdaging!
In ons grote netwerk gaan we op zoek naar de auto die u hebben wilt.

Tegenwoordig zijn er veel internetsites die zich bezig houden met in en verkoop. U vult een formuliertje in en hoopt dat het goed komt. Wij doen het anders! Persoonlijk contact vinden we belangrijk. U kunt langs komen in onze moderne showroom en we nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te inventariseren. Wilt u het toch liever telefonisch of per mail afhandelen? Dat kan natuurlijk ook. (onder contact vind u alle gegevens.)

Voor de verkoop van uw huidige auto kunt u BV21Automotive natuurlijk ook inschakelen!

Via ons verzekeringsbedrijf Alfin Adviesgroep kunnen wij uw auto verzekeren en uw financiering/lease regelen.Eenvoudig, goedkoop en snel.

Hierbij kunt u altijd rekenen op een realistisch voorstel en eerlijk advies.

Alles onder 1 dak..wel zo makkelijk !

BV21, meer auto……..

Jan van der Veen
info@bv21.nl
06-51 016 154

Edwin Boonstra
info@bv21.nl
06-54625190