0519-235100 info@bv21.nl

Even voorstellen

BV21 Automotive, meer auto……

We kunnen ons houden aan de regels van marketing en reclame. U van alles beloven en hier schrijven hoe goed we zijn….. Dat we verstand van zaken hebben, betrouwbaar zijn en dat u bij ons altijd de beste deal krijgt.
Dat doen we niet!
Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw verwachtingen overtreffen we graag !
Gewoon……omdat u onze klant bent!

We willen ons wel aan u voorstellen. Dan weet u met wie u zaken doet.

 

Edwin Boonstra

Ik ben Edwin Boonstra, sinds 2002 mede eigenaar/directeur van de Alfin Adviesgroep te Dokkum en van Ham assurantiën te Leeuwarden.
Mijn loopbaan ben ik begonnen in de autobranche. Liefde en passie voor auto’s is iets wat nooit meer over gaat. Met BV21Automotive kwam een jongensdroom uit :
Een eigen bedrijf wat zich specialiseert in aan- en verkoop van auto’s met net dat beetje meer.

We staan klaar om uw autowens te vervullen.

U kunt bij ons terecht voor aan- en verkoop van betrouwbare occasions of een zoekopdracht uitzetten naar een bepaalde auto . “ MEER auto” zoals onze slogan zegt. Wat dat “meer” is, bepaalt u ! Uw wens is onze uitdaging !
In ons grote netwerk gaan we op zoek naar de auto die u hebben wilt.

U kunt hiervoor langskomen in onze showroom waarbij we uitgebreid de tijd nemen om uw wensen te inventariseren. Wilt u het toch liever telefonisch of per mail afhandelen? Dat kan natuurlijk ook. (onderstaandt vind u alle gegevens.)

Voor de verkoop van uw huidige auto kunt u BV21Automotive natuurlijk ook inschakelen!

Via ons verzekeringsbedrijf kunnen wij uw auto verzekeren en eventueel uw financiering regelen. Eenvoudig, goedkoop en snel.

Hierbij kunt u altijd rekenen op een realistisch voorstel en eerlijk advies.

Alles onder 1 dak..wel zo makkelijk !

BV21, meer auto…….

Edwin Boonstra
info@bv21.nl
+31(0)6-82202881